Apache Solr Total Requests Made to DataSource showing as 0

I am currently facing an issue when trying to index data from an oracle database into Apache Solr.

I have correctly setup my db_config.xml and schema.xml files and have successfully run a full data import using the following command: curl --negotiate -u r:r "http://host:8983/solr/data_collection0/dataimport?command=full-import&debug=true&commit=true" | xmllint --format -

However, I have then made an edit to my db_config.xml file. I then proceeded to delete my collection and configset, reuploaded the new configset that contains my changes and tried to run the full data import again. However, I keep getting the following response from the server:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<response>
  <lst name="responseHeader">
    <int name="status">0</int>
    <int name="QTime">128</int>
  </lst>
  <lst name="initArgs">
    <lst name="defaults">
      <str name="config">db_configs.xml</str>
    </lst>
  </lst>
  <str name="command">full-import</str>
  <str name="mode">debug</str>
  <arr name="documents"/>
  <lst name="verbose-output"/>
  <str name="status">idle</str>
  <str name="importResponse"/>
  <lst name="statusMessages">
    <str name="Time Elapsed">0:0:0.70</str>
    <str name="Total Requests made to DataSource">0</str>
    <str name="Total Rows Fetched">0</str>
    <str name="Total Documents Processed">0</str>
    <str name="Total Documents Skipped">0</str>
    <str name="Full Dump Started">2019-06-11 22:35:48</str>
    <str name="Full Import failed">2019-06-11 22:35:48</str>
  </lst>
</response>

This happens even when I remove my edits to the db_configs.xml file and reuse the configuration that previously worked. I am not able to figure out why the total requests made to the data source is 0, and there are no obvious errors that I can see which will guide me towards resolving this issue. Does the DataImportHandler have a caching mechanism whereby it does not re-run previously run queries?