Why do i get avc1.000000? (FFMPEG, H.264 Video Encoding, C++)

I have a bunch of bitmaps, and need to make them encoded in h.264 in fragmented .mp4. I'm using C++. What could cause that my AVC Profile is set to 0, SPS[], PPS[] and codec string to avc1.000000?

Output from the mp4info:

File:

minor version: 200
compatible brand: iso6
compatible brand: mp41
fast start: yes

Movie:

duration: 0 ms
time scale: 1000
fragments: yes

Found 1 Tracks

Track 1:
flags: 3 ENABLED IN-MOVIE
id: 1
type: Video
duration: 0 ms
language: und

media:

sample count: 0
timescale: 90000
duration: 0 (media timescale units)
duration: 0 (ms)
bitrate (computed): 412.672 Kbps
sample count with fragments: 35
duration with fragments: 540000
duration with fragments: 6000 (ms)

display width: 1280.000000
display height: 720.000000

Sample Description 0

Coding: avc1 (H.264)
Width:n 1280
Height: 720
Depth: 24
AVC Profile: 0
AVC Profile Compat: 0
AVC Level: 0
AVC NALU Length Size: 0
AVC SPS: []
AVC PPS: []
Codecs String: avc1.000000

I'm using things like

if (stream->codecpar->codec_id == AVCodecID.AV_CODEC_ID_H264)
{
    err = ffmpeg.av_opt_set(cctx->priv_data, "preset", "ultrafast", 0);
    err = ffmpeg.av_opt_set(cctx->priv_data, "tune", "zerolatency", 0);
    err = ffmpeg.av_opt_set(cctx->priv_data, "profile", "high", 0);
} 

...

AVDictionary* opts = null;
ffmpeg.av_dict_set(&opts, "movflags", "default_base_moof+frag_keyframe+empty_moov", 0); 

...

AVPacket* pPacket = ffmpeg.av_packet_alloc();
try
{
    int error;
    do
    {
        ffmpeg.avcodec_send_frame(cctx, &convertedFrame).ThrowExceptionIfError();

        error = ffmpeg.avcodec_receive_packet(cctx, pPacket);
    } while (error == ffmpeg.AVERROR(ffmpeg.EAGAIN));

    error.ThrowExceptionIfError();

}
finally
{
    ffmpeg.av_packet_rescale_ts(pPacket, cctx->time_base, stream->time_base);
    pPacket->stream_index = stream->index;

    ffmpeg.av_interleaved_write_frame(ofctx, pPacket);
    ffmpeg.av_packet_unref(pPacket);
}

What am I missing? I'm using examples from internet. Thought that if AVFrame is encoded (send_frame) with H264 with profiles and presets and received as AVPacket. It should be done automatically.

This is my first post, please be nice. Thanks in advance for helping.